Ik ben veel te druk om ziek te zijn. 

aanmelding

Als je na het lezen van de informatie op deze website belangstelling hebt gekregen dan wil ik je graag uitnodigen mij te mailen of te bellen. 

Mijn voorkeur ligt altijd bij een persoonlijk gesprek, in plaats van een uitgebreide telefonische intake. 

In een gesprek kan ik beter een inschatting maken wat ik voor je zou kunnen betekenen. Ik heb voor het maken van deze afspraak, je naam, telefoon nummer en mailadres nodig. 

 

Mocht je een praktische vraag hebben, of zelf wel de behoefte voelen aan een telefonisch gesprek, dan is dat natuurlijk prima. 

 

kennismakingsgesprek

in het kennismakingesprek wil ik graag een beeld krijgen van de klachten waar je last van hebt en wat je graag veranderd zou willen zien. Ik ben benieuwd wat je zelf denkt over de dingen waar je tegenaan loopt, maar ook wat je erbij voelt en ervaart. 

Welke dingen je al hebt geprobeerd en hoe dit wel of niet heeft geholpen. Door dit gesprek kan ik een indruk krijgen wat ik voor je kan doen. Na het gesprek zal ik wat meer vertellen over Haptotherapie in het algemeen en wat ik voorstel om te doen, als je bij mij in therapie gaat. 

Na dit kennismakingsgesprek heb je hopelijk een indruk gekregen van mij als therapeut en of je het ziet zitten om bij mij in therapie te gaan. 

Therapie

In de therapie gaan we naast praten ook meer dingen doen gericht op het voelen. Oefeningen en aanraking op de bank, zorgen ervoor dat je meer contact krijgt met je lichaam en met je emoties. Ik spreek in eerste instantie drie sessies af. Daarna evalueren we om te kijken of de hulp bij je past en of je verder zou willen. 

Vaak vragen mensen mij in het eerste gesprek hoeveel sessies er nodig zijn. Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden. Dit ligt aan het probleem waar je mee komt, maar ook waar je zelf behoefte aan hebt. Soms komen mensen een aantal keren bij mij en gaan ze zelf verder met wat zij hebben geleerd. Andere keren vinden mensen het prettig om langere tijd begeleiding te krijgen om de veranderingen vast te houden. Je bent daarin vrij om te bepalen wat bij jou past.