" Als de wind van verandering waait, bouwen sommige mensen muren en anderen windmolens"  

Chinees gezegde

 

 

Privacy verklaring en praktijkvoorwaarden

In de privacy verklaring staat allerlei informatie over de wijze waarop je gegevens worden bewaard en verwerkt. Ik hecht veel belang aan een zorgvuldige behandeling van je gegevens en in deze verklaring staat hoe ik dit doe. 

In de praktijk voorwaarden staan praktische afspraken rondom de therapie.  Bijvoorbeeld over het afmelden voor een afspraak of de wijze van betaling.

Erkend Haptotherapeut

Ik ben lid van de vereniging voor Haptotherapeuten en daarmee erkend GGZ Haptotherapeut. Dit keurmerk staat borg voor kwaliteit in de vorm van verplichte intervisie en nascholing en de mogelijkheid om kosten te declareren bij zorgverzekeringen (indien je daarvoor verzekerd bent) Erkend Haptotherapeuten houden zich aan een beroepscode, waarin staat hoe zij dienen te handelen.

 

vergoedingen

De kosten voor een kennismakingsgesprek zijn 40,= euro

Voor coaching of therapie sessie 76,- 

In sommige gevallen is het mogelijk om via de werkgever een vergoeding te krijgen om Haptotherapie te volgen. Meestal wordt dit dan een coachingstraject genoemd. 

 

Veel zorgverzekeringen vergoeden Haptotherapie in de aanvullende paketten. Je krijgt dan vaak een deel van de sessie vergoed, tot een maximaal bedrag per jaar. Deze kosten gaan niet van je eigen risico af. Op de link hieronder is een overzicht van de vergoedingen te vinden per zorgverzekeraar.

 

 

 

 

 

Meer lezen?

Mocht je het leuk vinden om meer te lezen over Haptotherapie dan kan ik de volgende boeken aanbevelen: 

Haptonomie van Bob Boot

Voelen van Els Plooy

 

Ook op de site van onze vereniging van Haptotherapeuten staat veel informatie en ook filmpjes over de therapie.

 

De praktijk is ook te vinden op: