Haptotherapie Kampen en Dronten

GZ Haptotherapeut

Ik ben lid van de vereniging voor Haptotherapeuten en daarmee erkend Haptotherapeut. Dit keurmerk staat borg voor kwaliteit in de vorm van verplichte intervisie en nascholing en de mogelijkheid eventuele klachten neer te leggen bij een klachtencommissie.

registratienummer 418

Beroepscode

Haptotherapeuten houden zich aan een beroepscode.

 

Praktijk voorwaarden

In de algemene voorwaarden voor de praktijk staan de afspraken ten aanzien van; afzeggen van afspraken, privacy, betalingen etc.

 

Privacy

Er is hier een apart kopje opgenomen voor de wijze waarop er met uw gegevens wordt omgegaan

 

Klachten

Indien u een klacht heeft, laat mij dit dan zo spoedig mogelijk weten. Ik zal mijn best doen om samen met u tot een oplossing te komen.

Indien dat niet het gewenste effect heeft, zijn er verschillende mogelijkheden via onze beroepsvereniging om uw klacht aan iemand anders voor te leggen.  

Boeken


Dit boek is geschreven voor iedereen die meer wil weten over Haptotherapie. De vele voorbeelden in dit boek maken zichtbaar en voelbaar wat deze therapie inhoudt.

In onze huidige maatschappij ervaren veel mensen klachten als stress, angst en vermoeidheid. Haptonomie en de toepassing ervan, haptotherapie, worden als behandeling voor dergelijke klachten met de dag populairder.